Wimperextensions en MYscara

voor en na

Een prachtig oogopslag, nooit meer mascara gebruiken, tijdbesparend en altijd mooie wimpers? Het is mogelijk met wimperextensions!

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn individueel aangebrachte, synthetische haartjes die met speciale lijm aan het begin van elke natuurlijke wimper worden bevestigd. Er is keuze uit verschillende dikte’s, lengtematen en krul voor een zo natuurlijk mogelijk tot dramatisch effect. Alle extensions worden één voor één aan je natuurlijke wimperhaartjes geplakt. Als je er zorgvuldig mee omgaat en ze elke 2 tot 3 weken laat bijvullen, kun je heel lang plezier hebben van je wimperextensions. Hoe vaak je ze moet laten bijvullen hangt af van de uitval cyclus van je natuurlijke wimpers en hoe goed je ze verzorgd. Gemiddeld zijn alle wimpers er na twee maanden uit en heb je weer je natuurlijke wimpers.

Wil je geen wimperextensions maar wel vollere wimpers kies dan voor Myscara

MYscara

myscaraDag en nacht non-stop stralend zwarte wimpers! Het is mogelijk met MYscara, de semi permanente mascara die 2 tot 3 weken de perfecte mascara look geeft! Deze wimpercoating geeft extra volume, creëert prachtig zwarte wimpers en heeft als grote voordeel dat elke dag uw mascara aanbrengen niet meer nodig is! 100% waterproof!